Despre noi

     Se spune că există câteva lucruri care nu sunt niciodata suficiente unei femei : pantofii și gențile ! De aceea suntem noi, Echipa TIARA Concept Store;  o echipă tânară și dinamică, care vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă largă de produse deosebite și de sfaturi utile de unde veți pleca mereu mulțumit, ba mai mult, vă veți și întoarce .

 

     TIARA Concept Store este un magazin online de accesorii , genți din piele ecologică și piele naturală , confecționate în Italia . Toate gențile sunt realizate din piele de calitate superioară , iar aici facem referire atât la pielea naturală , cât și la cea ecologică.  Accesoriile, îndeosebi colierele sunt și ele realizate din aliaje rezistente de o calitate foarte bună.  Atenția, dăruirea și dragostea pentru frumos sunt principalele aspecte care definesc produsele TIARA.

Totodata, aceeasi pasiune impetuoasă pe care o avem pentru acest domeniu și produsele originale  ne deosebesc de concurență.

 

Ne adresăm 100% femeilor puternice și independente cu un stil elegant, aparte, pus în evidență de gențile noastre.

 

Se știe că gențile reprezintă slăbiciunea femeilor și fiecare trebuie să își permită să își achiziționeze măcar una. De aceea punem la dispoziție genți și accesorii pentru toate buzunarele, de la prețuri foarte avantajoase până la prețuri pentru un buget mai ridicat pentru că toate clientele sunt extrem de importante pentru noi.

 

Produsele disponibile pe site-ul www.tiara.ro se regăsesc într-o multitudine de stiluri și culori, de la genți simple care se pretează pentru o ținută casual, până la genți elaborate pentru  evenimente deosebite .

 

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, colegii noștri vă stau mereu la dispoziție pe Messenger, e-Mail sau la telefon.