Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.tiaraconceptstore.com (/ro).
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor de mai jos.
Administratia site-ului www.tiaraconceptstore.com (/ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Potrivit legislației în vigoare (Ordonanța de urgență 34/2014), privind produsele achiziționate la distanță, aveti la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului să ne anunțați despre intenția de a returna produsele.

In momentul plasarii comenzii, sunteti automat de acord cu politica de retur a www.tiaraconceptstore.com .

Din cauza stocurilor limitate, dacă produsul returnat nu intră în posesia noastră în acest interval ( 14 zile calendaristice ), ne rezervăm dreptul de a refuza returul.